Uncharted, Metal Gear ve Mass Effect’in Filmleri Geliyor

hideo-kojima-avi-arad-genel1
Double Dragon ile yapımcılık kariyerinde önemli bir adım atan ve ardından bugüne dek sayısız süper kahramanı beyazperdeye taşıyan Avi Arad, bugünlerde oyun dünyası için çok büyük önem arz eden Uncharted, Metal Gear ve Mass Effect serilerini sinema filmi hale getireceğini açıkladı.
Kotaku’ya konuşan Arad, Uncharted’ın tam bir baba oğul oyunu olduğunu, tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili harika bir senaryonun yazılabileceğini çünkü günümüzde birçok ülkenin çalınan tarihi eserleri ülkelerine geri döndürmeye çabaladıklarını söyledi. Uncharted’ın hikayesi sebebiyle birçok derin karaktere de sahip olduğunu sözlerine ekledi. Açıklamalarında filmin ne zaman vizyona girebileceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
Metal Gear için çekilecek bir filmin ise en az 2-3 yıl sonra vizyona girebileceğini belirten Arad, ilk buldukları fırsatta Hideo Kojima ile bir akşam yemeği yiyeceklerini ve film hakkında konuşacaklarını da belirtti. Son olarak Mass Effect için 4 ile 6 yıl arasında bir süre beklememiz gerekeceğinden de bahseden Avi Arad röportajı noktaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder