Cate Blanchett’ın The Dinner ile Yönetmen Oluyor

cate-blanchett-genel1
Avustralya doğumlu aktrist Cate Blanchett, oyunculuğun yanında yeni bir alanda da yeteneklerini denemek istiyor gibi görünüyor. Zira 2009 yılında çıkan ve ‘Best-Seller’ ünvanı kazanan The Dinner adlı romanın uyarlaması beyazperdeye taşınacak ve yönetmenlik koltuğunda Cate Blanchett oturacak.
Bu yılın sonlarına doğru Hobbit: Desolation of Smaug’da Galadriel rolüyle karşımıza çıkacak olan Blanchett, 2015 yılının sonuna kadar tam 11 farklı filmde boy gösterecek. Bu kadar meşgul olmasına rağmen araya bir de kendi filmini sıkıştırmayı nasıl başaracak, bunu hep birlikte göreceğiz.
Psikolojik gerilim olarak tanımlayabileceğimiz The Dinner’ın beyazperde adaptasyonu ise daha önce The Messenger’ın senaryosunu da yazan Oren Moverman tarafından yapılacak. Cate Blanchett’ın filmde aynı zamanda rol alıp almayacağı ise henüz netleşmiş değil.
Hatırlarsanız son dönemde Woody Allen’ın Blue Jasmine adlı filmiyle bir hayli olumlu eleştiriler alan Cate Blanchett, The Aviator adlı film ile ilk Oscar ödülünü kazanmayı başarmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder