Snowpiercer’ın Yeni Fragmanı Yayımlandı

snowpiercer-genel1
Takvimler 2031 yılını gösterirken dünyada yeni bir Buzul Çağı baş göstermiş ve insanlığın neredeyse tamamını dünyadan silip atmıştır. Sağ kalmayı başaran çok az sayıdaki insanın donmuş yeryüzüne doğru Snow Piercer adlı bir trenle yolculuğunu ele alan Snowpiercer yakında vizyona girecek ama yayımlanan yeni fragmanı gerçekten izlemeye değer.
Snowpiercer’ın senaristliğini ve yönetmenliğini Joon-Ho Bong üstlenirken, oyuncuların arasında Chris Evans, Alison Pill, Tilda Swinton gibi isimler bulunuyor.
Filmin yurtdışında yapılan ilk eleştirilerinin oldukça iyi olduğunu ve özellikle aşağıdaki fragmanı izledikten sonra ülkemizde vizyona girmesini muhtemelen sabırsızlıkla bekleyeceğinizi söyleyebiliriz. Snowpiercer ne yazık ki şimdilik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek ve İngiltere için bile bir vizyon tarihi bulunmuyor.
Hal böyle olunca ülkemizde ne zaman vizyona gireceği konusunda herhangi bir fikrimiz bulunmadığını da anlamışsınızdır diye düşünüyoruz. Muhtemelen 2014 yılının başlarında vizyona girme olasılığı olduğunu da belirtelim ve sözü daha fazla uzatmadan sizleri yeni fragman ile başbaşa bırakalım.
İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder