Brad Pitt’ten World War Z 2 Açıklamaları

world-war-z-2-genel1
Eğer World War Z’nin kitabını okuyan kesime dahilseniz, geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı aynı isimli filmi izlediğinizde neler hissettiğinizi çok iyi biliyoruz. Bu yılın en büyük fiyaskolarından biri olarak adlandırılan World War Z buna rağmen yaklaşık 500 milyon $ gişe hasılatı elde edince, Brad Pitt’in göz bebeklerinin para birimlerine dönüştüğü bugün yapılan açıklamayla kesinleşmiş oldu.
Öncelikle isterseniz ilk film için yazdığımız eleştiri yazımıza bir göz atın. Ya da en iyisi siz o yazıyı yeni bir sekmede açın ve bu haberi okumaya devam edin. Nasıl olsa eleştiri olduğu yerde duruyor.
Görünüşe göre Brad Pitt, Variety’e verdiği demeçte serinin ikinci filmi için ortada birçok fikir olduğunu, en iyi senaryoyu elde etmeden ve zombilerin dünyasında yaşamın nasıl olacağını gerçek anlamda ortaya koymadan ikinci filmin hazırlıklarına başlayamayacaklarını belirtmiş.
Star Trek: Into Darkness’ı gişe hasılatında geride bırakmayı başaran World War Z’nin zaten bir üçleme olacağı düşünülüyordu. Kısacası Brad Pitt, hiçbir şartta paraya dahi ihtiyacı olmamasına rağmen altın yumurtlayan tavuğu daha da beslemeye karar vermiş. Bakalım filmin adı, vizyon tarihi ve senaryosu gibi detaylar ne zaman belli olacak.

1 yorum:

  1. hiç eleştirmeye gerek yok adamlar zombi kavramına yeni bir boyut getirdi :D

    YanıtlaSil