Simon Pegg, The X-Files’ta Yer Almak İstiyor

simon-pegg-genel1
The X-Files serisinin yaratıcısı Chris Carter, serinin üçüncü filmini beyazperdeye taşımak için kolları sıvamış durumda. Empire dergisine verdiği röportajda filmin kesin olarak çekileceğini belirten Carter aynı zamanda Simon Pegg’i de kadroda görmek istediğini açıklamıştı. Serinin hayranlarının bu habere tepkileri bir hayli iyi olunca bu durum hakkında Simon Pegg de bir açıklama yaptı.
Shaun-Of-The-Dead-Header
The Sun’ın Simon Pegg ile gerçekleştirdiği röportajda The X-Files’ın üçüncü filminde yer almak isteyip istemeyeceği sorulan Pegg’in bu soruya yanıtı ise şöyle olmuş;
“The X-Files serisinin büyük bir hayranıydım. O dönemden beri de Gillian Anderson ile yakın bir dostluğumuz var. Bu seriyi o kadar çok seviyorum ki, içerisinde bir role sahip olmak kesinlikle değerlendireceğim bir fırsat olacaktır. Harika bir hikayesi var ve serinin devam edeceğini görmek beni çok mutlu ediyor. Fakat Gillian Anderson ve David Duchovny’nin de filmde kesinlikle yer alması gerektiğini düşünüyorum.”
Aslına bakarsanız The X-Files’ın Gillian Anderson ve David Duchovny olmadan devam etmesi zaten imkansıza yakın bir durum. Pegg’in açıklamalarına baktığımızda eğer düzgün bir senaryo ortaya çıkarılabilirse The X-Files 3′te yer almak için can atıyor olduğunu görüyoruz. Chris Carter’ın serinin üçüncü filmi için dizinin orijinal mitolojisine geri döneceğini açıklamasını yapmasının ardından Simon Pegg ile birlikte The X-Files hayranlarının uzun süredir beklediği film bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder