İddialı Türk Filmi Panzehir’in Çekimleri Başlıyor

panzehir-genelGelişen Türk sinemasında çıtayı biraz daha yukarı koyma hedefi taşıyan aksiyon filmi Panzehir’in çekimleri yarın (19 Eylül) başlıyor. Büşra ve Dağ filmerinin yönetmeni, 81 doğumlu Alper Çağlar’ın yönetmenliğini yaptığı film yabancı ortaklarla birlikte çekiliyor.
Özellikle Hollywood’da aksiyon sahnelerinde kullanılan tekniklerin ilk defa Türkiye’de denenecek olmasıyla ön plana çıkan film, aksiyon türünün yanı sıra kara film olarak (noir) vizyona girecek. Türk oyuncuların yanı sıra tanınan Hollywood oyuncularının da kadroda yer alacağı belirtiliyor.
Türkiye’nin en iyi aksiyon filmi olma iddiası bulunan film, çıtayı şimdiden yukarı koyduğu için biraz merak etmiyor değiliz. Fakat sürekli baştan yüksek konuşulan filmlerde beklentinin de yüksek olduğunu ve Türk aksiyon sinemasının geçmişini hesaba katarsak şimdilik bir beklentiye girmemek en doğrusu olacaktır. Zira güzel bir film olsa bile ‘Hollywood kadar güzel film’ diye duyurmak beklentiyi çok daha farklı bir boyuta taşıyacak.
Panzehir’in konusu ise şimdilik pek açık değil. Basın bültenlerinde hayatı boyunca kötü yapmış bir tetikçi ve ona ihanet eden manevi babasının öyküsünün anlatılacağı belirtiliyor.
Panzehir, önümüzdeki sene Şubat ayında izleyici ile buluşacak.
panzehir-poster

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder