Bryan Cranston’dan Lex Luthor Açıklaması

bryan-cranston-genel2-lex-luthor
Breaking Bad dizisinin son bölümleri yaklaşırken, bu dizi sayesinde hayran kitlesini kat kat artırmayı başaran aktörlerden biri de Bryan Cranston oldu. Özellikle Comic-Con 2013′e kendi Cosplay’ini yaparak gitmesi gibi zekice hareketleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı.
Geçtiğimiz günlerde sizlere Batman/Superman filminde Lex Luthor’u canlandıracak aktörün Bryan Cranston olacağı ile ilgili bir dedikoduyu iletmiştik hatırlarsanız. İşte şimdi bu dedikodu hakkında daha gerçekçi bir bilgiye sahip olma şansımız var. Çünkü Bryan Cranston yaptığı açıklamayla bu duruma açıklık getirmiş.
“Açıkcası bu haberleri ben de duydum. Aslına bakarsanız bu durumun benim de kel olmamla alakası olduğunu düşünüyorum ama işin gerçeği, herhangi bir aktörü alıp saçını traş ederek kel hale getirebilir ya da plastik makyajın nimetlerinden faydalanarak kellik yaratabilirsiniz. Sanırım önümüzdeki seneyi dinlenerek geçireceğim. Ateşin üzerinde birçok demir var ve ısınmaya devam ediyorlar. Fakat henüz netleşen ve gerçekleşmeye yakın olan herhangi bir gelişme yok.”
İşte bu sözlerle Batman/Superman filminde rol alıp almayacağı ile ilgili konuya açıklık getirmiş Bryan Cranston. Pek bir açıklık getirmemiş desek yeridir aslında çünkü ortada ne bir inkar ne de kabullenme var. Yani haberi yazarken başladığımız yerde olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.
En iyisi olası bir resmi açıklamayı beklemek. Sizce Lex Luthor rolünde Bryan Cranston’ı görebilir miyiz? Cranston yerine kimin bu rolü oynamasını isterdiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder