Recep İvedik 4′ün Vizyon Tarihi Belli Oldu

recep-ivedik-genel
Eleştirilerin hedefinde olan, fakat bir o kadar da seveni bulunup Türk sinema tarihinin en çok izlenen film serisi konumunda olan Recep İvedik, kaldığı yerden devam ediyor. Şahan Gökbakar’ın TV programlarından sinemaya uyarladığı Recep İvedik karakteri, kardeşinin yönetmenliğinde çekilmiş ve ilk üç film ile rekorlar kırmıştı.
Çekimleri bir süredir devam eden Recep İvedik 4′ün vizyon tarihi de netlik kazandı. İlk üç film sonrası Aksoy Film ile yollarını ayıran Şahan, kendi kurduğu Çamaşırhane Film firmasıyla çekimleri gerçekleştiriyor. Filmin dağıtımcılığını ise Tiglon firması üstleniyor. Tiglon, bugün basına yolladığı vizyon takviminde Recep İvedik 4′ün vizyon tarihi olarak 21 Şubat 2014 tarihini işaret etti.
Önceki filmlerin aldığı eleştiriden sonra gişede nasıl bir başarı elde edeceği merakla bekleniyor. Bildiğiniz gibi Recep İvedik 2 filmi 4 milyon kişi tarafından izlenmiş, fakat Recep İvedik 3 ile izleyici sayısı düşmüştü. Şahan’ın son filmi Celal ile Ceren’in de gişesinin düşük olması, Şahan’ı tekrardan Recep İvedik karakterine yönlendiren sebeplerden biri olmuştu. Bakalım Şahan’ın hızla düşen sinema reytingleri Recep İvedik 4 ile yükselebilecek mi?
Şahan’ın sinema karnesi:
Recep İvedik 1 – 4 milyon 301 bin (32 Hafta)
Recep İvedik 2 – 4 milyon 333 bin (24 Hafta)
Recep İvedik 3 – 3 milyon 325 bin (22 Hafta)
Celal ile Ceren – 2 milyon 853 bin (22 Hafta)im

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder