Jimmy Kimmel Tüm Dünyayı Kandırdı

jimmy-kimmel-jimmykimmel-genel1
ABC'de yayımlanan Jimmy Kimmel Live! adlı şovuyla milyonlarca kişiyi ekranların başına kilitlemeyi başaran Jimmy Kimmel, internet tarihinin en büyük ‘trolllerinden’ birini gerçekleştirdi. Bundan birkaç ay önce ortaya çıkan bir videoda dans eden (yaptığı şeye aslında Twerking deniyor) bir kızın kapıya tırmandıktan sonra kapının açılmasıyla birlikte alev aldığını görmüştük.
Bu video 2 aylık süreçte 9 milyon kez izlenince bir anda Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok sabah programı da dahil olmak üzere yayımlanmaya başladı. Jimmy Kimmel ise bir önceki programda bu videoyu izleyenlerine sunmuştu. Bu hafta ise Jimmy Kimmel, internet fenomeni haline gelen Caitlin adındaki bu kadın ile canlı yayında Skype üzerinden röportaj yapacağını açıkladı ve Caitlin’i canlı yayına bağladı.
Caitlin ile bir süre sohbet ettikten sonra videonun neden yarıda kesildiğini soran Kimmel, bir anda perdenin arkasında oturan Caitlin’in yanına geçerek yayına Skype üzerinden devam etti. Videonun devamını birlikte izlemek istediğini söyleyen Jimmy Kimmel, tüm dünyaya bu videonun aslında kendisi tarafından hazırlanan bir viral video olduğunu göstermiş oldu.
Birçok yayın organı ‘Twerking Fail’ adı altında duyurdukları bu haber sayesinde nasıl bir duruma düştüklerini sorguluyorlardır herhalde. İşte Jimmy Kimmel’ın o dün yayımlanan programında Caitlin ile birlikte tüm dünyayı kandırdığını açıkladığı videoyu da aşağı da bulabilirsiniz.
İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder