Jeff Bridges, R.I.P.D. Hakkında Konuştu

jeff-bridges-genel1
Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve sizler için bir eleştiri yazısı da yazdığımız R.I.P.D. adlı filmi hatırlarsınız. İzlediyseniz zaten filmin ne kadar kötü bir yapım olduğunu biliyorsunuz demektir. Eğer izlemediyseniz, boş vaktinizi başka şeylerle değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Hatta isterseniz eleştiri yazımıza bir göz atın, sonra devam edelim.
İşte bu filmin başrol oyuncusu Jeff Bridges, filmin gişe hasılatının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. Filmi çekerken çok eğlendiklerini ve ortaya iyi bir iş çıkacağını düşündüğünü belirten Bridges, filmi izlediğinde ise bambaşka bir fikre kapıldığını söylemiş.
Özellikle kurgu sırasında hiç beklenmedik hareketlerin yapıldığına dikkat çeken Bridges’ın sinema filmleri ile ilgili benzetmesi ise bir hayli ilginç ve güzel olmuş. Sinema filmlerinde oynadıktan sonra o filmin vizyona girmesini bir at yarışına ve bu yarışta bir ata sahip olmaya benzeten Bridges, “Film vizyona girerken durum aynen at yarışlarındaki gibidir. Birçok at yan yana dizilir ve start verilmesiyle birlikte koşmaya başlarlar. Siz de bu süreçte kendi atınız için bağırıp çağırırsınız. Fakat bazen jokey attan düşer ve atınız yarışı sonuncu bitirir. R.I.P.D. ile tam olarak bu durumu yaşadığımızı düşünüyorum.” sözleriyle açıklamasını noktalamış.
R.I.P.D.’nin çekimlerinde 130 milyon $’a yakın bir harcama yapılırken film dünya çapında ancak 60 milyon $ civarında bir gişe hasılatı elde etmiş ve tabir-i caizse ‘batmıştı’. Filmin tek iyi noktası olan Jeff Bridges’a ise yazık olmuş diyebiliriz. Kendisini daha çok The Big Lebowski gibi yapımlarda görmek istiyoruz diyelim ve haberimizi noktalayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder