Terminatör 5 İçin Aranan Yönetmen Bulundu

terminator-genelArnold Schwarzenegger’in valilik görevini bırakıp sinemaya geri dönmesinin ardından ilk konuşulan konulardan biri Terminatör olmuştu. Terminatör serisiyle epey ünlenen oyuncudan yoksun dördüncü filmde Christian Bale ile Sam Whortington başrolleri paylaşmış ve farklı da olsa başarılı olmuşlardı.
Fakat geçtiğimiz yıl ortaya çıkan ve bu yıl yavaş yavaş belli olmaya başlayan Terminator 5′in yönetmenini bulduğu haberleri şimdiden yayılmaya başladı. Henüz senaryo aşamasında olan ancak 2015′te vizyona girmesi planlanan filmin yönetmen koltuğuna Alan Taylor’ın oturacağı söyleniyor.
Kariyerinde daha çok televizyon işleri bulunan, son dönemde Game of Thrones yönetmenliği ile tekrar parladıktan sonra Thor: The Dark World filminin yönetmenliğini yapan Alan Taylor’ın birçok adayın arasından sıyrılıp projeyi kaptığı söyleniyor. Henüz bu konuda resmi bir açıklama gelmese de birçok kaynak Taylor’a kesin gözüyle bakıyor. Alan Taylor’ın elediği adaylar arasında ise Rian Johnson (Looper) ve Ang Lee (Life of Pi) gibi isimler bulunuyor.
Alan Taylor’ın ilk büyük sinema filmi Thor: The Dark World’ü izledikten sonra yönetmenliği hakkında daha net konuşabiliyor olacağız. Bu arada Terminatör 5′in senaryosunda James Cameron’ın da parmağı olduğunu, yeni bir üçleme olmasının hedeflendiğini ve başrolü Arnold’un oynayacağını belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder