Bryan Cranston Yeni Lex Luthor Olabilir

bryan-cranston-genel
Şu sıralar televizyonlarda yayımlanan en iyi dizi olarak gösterilen Breaking Bad’in başrolünde oynayan Bryan Cranston için işler iyi gidiyor gibi görünüyor. Çünkü hakkında birçok haber yapılıyor, TV şovlarına katılıyor ve daha da önemlisi gelecekteki projeler için yapımcıların ve yönetmenlerin aklında yer etmişe benziyor.
Son olarak geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi de açıklanan ve Batman rolünde kimi göreceğimizi öğrendiğimiz Batman/Superman filminde Lex Luthor karakterini canlandıracağı yönünde ortaya atılan iddialar gittikçe güçlenmeye başladı.
Aslında bundan birkaç hafta öncesini hatırlarsak Lex Luthor rolü için Mark Strong ile ilgili haberler çıkmaya başlamıştı ve Man of Steel’ın devam filminde kendisini görebileceğimiz söyleniyordu. Fakat iddialar artık başka bir oyuncunun yani Bryan Cranston’ın üzerine yoğunlaşmış durumda.
Özellikle Breaking Bad’de canlandırdığı Walter White karakterinin fiziksel görünüşünün Lex Luthor’a oldukça yakın olması, Cranston’ın bu rol için hemen akıllara gelmesine yardımcı oluyor. Zaten aşağıdaki fotoğrafa göz atarsanız ne demek istediğimizi çok daha rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.
Bryan Cranston'dan önce bu rol için Mark Strong'un adı öne çıkmıştı
Görünüşe göre Bryan Cranston’ın bu rolü aldığının açıklanması için ise en az altı hafta beklememiz gerekecek. Batman rolünü Ben Affleck’in oynayacağının açıklanmasının ardından Lex Luthor karakteri için resmi açıklamayı yapmadan önce Breaking Bad’in finalinin yayımlanması beklenecek. Bu da tam altı hafta sonrayı işaret ediyor.
Son olarak Bryan Cranston’ın bu rolü kabul etmesi ya da bu rol için seçilmesi durumda tam altı film boyunca Lex Luthor karakterini canlandırması gerekecek. Hatta stüdyo istediği takdirde bu rakamı 10′a çıkarabilme opsiyonuna da sahip olacak. Yine de iddiaların henüz resmi ağızlardan onaylanmadığını ve bu haberin şimdilik ‘dedikodu’ klasmanında yer aldığını da hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder