The Amazing Spider-Man 2′den Electro Teaser’ı

amazingspideygenel5
Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve The Avengers ile The Dark Knight Rises filmlerinin tam arasında olmasına rağmen iyi bir gişe hasılatı elde eden The Amazing Spider-Man filminin ikincisinin çekimleri devam ediyor. Aslında sonlarına yaklaşıldı diyebiliriz. 2014 yılında vizyona girecek olan filmin çekimlerinden Mary Jane karakteri çıkarılmış, filmin üçüncü ve dördüncü devam filmleri de resmiyet kazanmıştı.
İkinci filmin iki düşmanından biri olan Electro karakterini Jamie Foxx’un canlandırdığını sizlere daha önceden de aktarmıştık. Rhino karakteri internete bolca düşmesine rağmen Elector hakkında sınırlı sayıda fotoğraf bulunuyordu. Resmi sessizlik bozuldu ve Comic-Con öncesi Electro’dan ilk fotoğraf ve teaser video geldi.
30 saniyelik videoda Electro’nun makinası ardından da kısaca Electro gözüküyor. Videonun sonunda ise Electro’nun Comic-Con’da panelde yerini alacağı belirtiliyor. Comic-Con’dan yeni gelişmeler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Şimdilik yayımlanan resmi görseli ve kısa videoyu sizlerle paylaşalım.



Bu da Spider-Man ile yan yana olan ilk fotoğrafı:
spiderman-electro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder