The Avengers: Age of Ultron Filmi Duyuruldu

avengers-genel-bilmem
Comic-Con 2013′te Warner Bros ve DC Comics adeta şov yaparak yeni filmlerini ve hamlelerini duyurdular. Fakat Marvel da Comic-Con’u boş geçirmedi ve beklenen açıklamarı yaptı. Loki’nin sunumuyla başlayan Marvel panelinde yönetmen Joss Whedon, yeni Avengers filminin ismini açıkladı.
Whedon, The Avengers 2′nin isminin 2 olarak anılmayacağını, isminin The Avengers: Age of Ultron olduğunu belirtti. Bu durumda yeni Avengers filminin baş düşmanı da Thanos değil Ultron oluyor. Hatırlarsanız Avengers’ın sonunda Thanos gözükmüş ve Avengers 2′nin ana maddesi konumuna gelmişti. Ancak bir süredir ortada dolaşan dedikodular doğru çıktı ve Ultron ismi filmin adındaki yerini aldı.
avengers-ageofultron
The Avengers 2′nin çekimleri 2014 yılında başlayacak, dolayısıyla ilk fotoğraf ve video da muhtemelen 2014′ün sonlarına doğru ortaya çıkacak. Belki gelecek sene gerçekleştirilecek olan Comic-Con’da birkaç fotoğraf da ortaya çıkabilir. Age of Ultron, 1 Mayıs 2015′te vizyona girecek. Böylece yeni Batman ile Superman filmi ile aynı sene vizyona girmiş olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder