FLAŞ FLAŞ FLAŞ: FLASH DİZİSİ GELİYOR!!



CW kanalı Arrow dizisine bir yan dizi ekleyerek Flash serisi hazırlamayı düşünüyor.

 
CW, DC kahramanlarını ekrana taşımaya oldukça kararlı. Bu sefer listede Flash var. Dizinin adı doğrudan "Flash" olacak ve bir Arrow yan dizisi olacak. Deadline'ın verdiği habere göre Arrow'un senaryo ekibi Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg ile yönetmen olarak David Nutter, başlarında mahallemizin çizgi roman yazarı Geoff Johns ile beraber diziyi hazırlıyorlar. Önümüzdeki sezonda Arrow'da gözükecek olan Flash hemen ardından kendi dizisine kavuşacak. Berlanti ve Kreisberg diziyi yazacak. Smallville ve Arrow'un pilot bölümlerini yöneten David Nutter, Flash dizisinin pilot bölümünü yönetecek. Arrow'un bir diğer senaristi Mark Guggengeim ise Arrow'a odaklanmak istediğinden dizide kalacak.

CW geçen sene bir Wonder Woman dizisi düşündüğünü açıklamıştı. Flash dizisinin yürürlüğe girmesiyle "Amazon" projesinin iptali düşünülecekken onu da geliştirme kararı almışlar. Fakat ne zaman kesin bilgi gelecek bilmiyoruz. Ama şu an için bir duraklatma safhasına girdi Amazon dizisi.

2016 yılında bir Flash filmi olacağı söylentisi Comic-Con boyunca ağızlardan düşmese de DC bunu onaylayan bir duyuru yapmamıştı. Artık Flash'a dizi olarak hem de erkenden kavuşacağımız için pek önemi kalmıyor zaten de. Hevesle bekliyoruz!

Kaynak : http://tcctakimi.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder