Sullivan Stapleton, Star Wars 7 Oyuncu Seçmelerinde

star-wars-7-genel2
Uzun bir aradan sonra yeni bir Star Wars filmi çekileceği açıklanmış ve adının Star Wars: Episode VII olacağı belirtilmişti. Star Wars 7 olarak da adlandırabileceğimiz yapımın yönetmenlik koltuğunda ise daha önce Lost, Fringe, Star Trek, Revolution gibi başarısız sayılabilecek yapımların altında imzası bulunan ve Valve tarafından Portal ile Half-Life adlı oyunların beyazperdeye aktarımında prodüktör görevini üstleneceğini açıkladığı J.J. Abrams yer alacak.
Yalnızca yukarıda yazmış olduğumuz paragraf dahi Star Wars serisinin hayranlarını çıldırtmaya yeterken film hakkında geçtiğimiz günlerde Saoirse Ronan’ın yer alacağı ve vizyon tarihinin erteleneceği gibi haberler almıştık. Şimdi ise bir başka oyuncu ile ilgili dedikodular ortaya atılmaya başlandı.
Latino Review adlı internet sitesinin iddialarına göre Star Wars 7′nin oyuncu seçmelerine Saoirse Ronan’ın dışında bir de Sullivan Stapleton’ın katıldığı söyleniyor. Stapleton daha önce Strike Back, Darkness Falls, Gangster Squad, Animal Kingdom filmlerinde rol almış ve son olarak da önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan 300: Rise of An Empire adlı filmde Themistocles rolünü kapmayı başarmıştı. Aktörün bir de şu sıralar çekimleri devam eden Kill Me Three Times adlı filmde de rol alacağını belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder