Agents of S.H.I.E.L.D. Dizisinin Türkiye’deki Kanalı Belli Oldu

agents-of-shield-genel
Marvel, sinemadan sonra dizi işine de el atmış ve Ajan Coulson’ı hortlatarak Agents of S.H.I.E.L.D. dizisiyle yeni sezona başlangıç yapmıştı. Dizinin ikinci bölümü de dün itibariyle yayımlandı. Amerika’da başlayan fakat ülkemizde henüz bir kanal ile anlaşmamış olan dizinin Türkiye akıbeti sonunda belli oldu.
Digiturk, yeni kurduğu ve uzun süredir çalışmalarını yürüttüğü Dizimax Sci-Fi HD kanalı Agents of S.H.I.E.L.D. dizisini kadrosuna kattı. İddialı diziler ile dikkat çeken Dizimax Sci-Fi; Star Trek, Lost, Vampire Diaries gibi dizilerin de bölümleriyle yayında olacak. Şimdilik devam eden diziler içerisinde en iddialısı Agents of S.H.I.E.L.D. gibi duruyor.
Güzel haberden sonra bir de minik kötü habere geçelim. Dizimax Sci-Fi HD kanalı yayın hayatına 28 Ekim’de başlayacak. yani 1 aya yakın bir süre var önümüzde ki bu da Agents of S.H.I.E.L.D.’in Amerika’da 6. bölümündeyken bizde yeni başlayacağını gösteriyor. Dizimax Sci-Fi HD’nin 2 ve 302 no’lu kanallarda yer alacak. Bir başka güzel haber ise kanal açıldıktan sonra bir ay boyunca tüm üyelere 1 nolu kanaldan bedava gösterilecek olması. Yani dizinin ilk birkaç bölümünü dizi paketine sahip olmadan da izleyebilirsiniz.
Agents of S.H.I.E.L.D.’in ilk bölümünün Dizimax Sci-Fi kanalında 30 Ekim tarihinde başlayacağını da belirtelim.
Not: Dizinin ilk iki bölümünün incelemelerini de yakında sitemizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder