Önerdiğim Yabancı Dizi Listesi -1-


1-Arrow
Konusu :  Oliver Quenn isimli zengin bir ailenin çocuğunun babasıyla çıktığı bir gemi seyahatinde kaza sonucu adada mahsur kalmasını ,adada yaşadıkları ve adadan kurtulduğunda babasının ona verdiği listedeki kişilerin ceza verişini anlatan bir dizi...Bence oldukça güzel bir dizi...
Resim Kaynak: http://www.iconarchive.com

2-Smallville
Konusu : Superman'in yani Clark Kent'in Superman olana kadar ki hayatını anlatıyor.Sadece Superman'in değil , baş düşmanı Lex Luthor'un da nasıl kötü olduğunu anlatıyor.Dizide  Kryptonit'e maruz kalıp güç kazanan kişilerle ilgili maceralar da yer alıyor.10 sezonu doldurduktan sonra sona eren diziyi şuanda sırayla izliyorum.İzlemenizi tavsiye ederim.
Resim Kaynak: http://www.iconarchive.com

3-The Walking Dead
Konusu : İnsanların bir nedenden dolayı zombiye dönüşmesinden sonra kalan insanların hayat mücadelelerini anlatıyor.Sık izlediğim bir dizi değil ancak fena sayılmaz.

4-Merlin
Konusu : Büyücü Merlin ve Kral Arthur'un maceralarını anlatan bir dizi...Kral Arthur ve Merlin'in yaşadığı yer Camelot'tur.Burda büyü yapmanın cezası idamdır.Bu nedenle Merlin aynı zamanda kimliğini gizlemek zorundadır.Güzel bir dizi kesinlikle tavsiye ederim.
Resim Kaynak: http://www.iconarchive.com

5-The Mentalist

Konusu : Patrick Jane adlı bir üstün dikkatli bir şovmenin Red John isimli bir seri katile hakaret ettikten sonra evine girerken duvarda gülen yüz yani Red John'un logosunu gördüğünde hayatı değişir.Karısı ve kızı öldürülmüştür.Patrick Jane Red John'u bulup öldürmek için çalışmaya başlar.Bir olayda Kalifornia Araştırma Bürosu'na yardımcı oluyor ve danışman olarak burada işe başlıyor.Red John davası da bu araştırma bürosunun görevidir.Davalar sadece Red John'la ilgili olmuyor.Dizi şuanda 5 Sezon çekildi ve hala çekilmeye devam ediyor.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim dizilerden biridir.

6-Sherlock
Konusu : 21.Yüzyılda yaşayan Sherlock Holmes ve Dr.John Watson ile maceralarını anlatıyor.Tavsiye ettiğim dizilerden biri...İmdb puanı da oldukça yüksektir.


Bunlar benim takip ettiğim dizilerdir.Sizin de takip ettiğiniz ve beğendiğiniz diziler varsa yorum olarak yazabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Güzel diziler.Bende kısa bir süre önce mentalist'e başladım.Şu an yeni bölümü bekliyorum gerçekten çok hoş.Zaten sherlock'u sevmeyen ölsün.Bu tarz izleyebileceğiniz bir diğer dizi ise elementary.O da sherlock'un başka bir uyarlaması.
    Bir de tabi ki en sevdiğim dizi olan House MD var.O da genel olarak gizem kategorisine girebilir.Karaktere aşık olacaksınız.

    YanıtlaSil
  2. Arrow'u izliyorum bende süper bir dizi gerçekten takip edilmeli.

    YanıtlaSil