KitKat, Google+ profil resimlerini gösterecek

Google+ üzerinden telefon numarası vermek şart Google+, Bodis, 2014, güncelleme, Androdi 4.4, profil, fotoğraf
Google+ çıktığı günden buyana büyük yol kat ettiyse de halen Facebook'un yakına bile gelebilmiş değil. Fakat siz yine de onu yabana atmayın zira telefonlarımıza gelecek olan son Android versiyonu ile arama yapan kullanıcıların, Google+ üzerindeki fotoğrafları karşımıza çıkacak.
Google servisi tarafından üretilen yeni tanımlama sistemi, ekibinin mühendis yöneticilerinden Attila Bodis'in 5 Kasım günü kendi Google+ sayfası üzerinde yaptığı açıklama ile gündeme geldi.Bondis yaptığı açıklamada önümüzdeki yılın ilk aylarında sistemin aktif hale getirileceğine değindi. Kimin aradığını çok kolay bir şekilde anlamamız için, Google, direk olarak Google+ üzerine yüklediğimiz profil fotoğraflarını kullanacak ve Android 4.4 KitKat güncellemesine sahip olan herkes birbirini rahatlıkla tanıyabilecek.
Bodis yaptığı açıklamada sistemi şu şekilde anlattı; "2014'ün ilk aylarında devreye girecek arama algılama sistemi sayesinde, Google+ üzerinde telefon numaralarını veren ve profil fotoğraflarına sahip olan tüm kullanıcılar, birbirlerini anında tanıyabilecekler." Özellikle yeni bir insanla tanıştıktan sonra, telefonunu kaydetmeyi unuttuğumuz birisi aradığında, artık tanımadığım numara deyip telefonu bir köşeye atma devri kapanıyor... En azından kişiyi resminden tanıyıp, ona göre davranmak bağlantılarımızı çok daha farklı bir hale getirecek.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder