Marvel’ın TV’ye Taşıyacağı Karakterler Belli Oldu

marvel-genel4Geçtiğimiz haftalarda sizlere Marvel’ın Agents of S.H.I.E.L.D.’in başarısının ardından dört yeni süper kahramanını daha televizyon ekranlarına taşımaya karar verdiğini iletmiştik hatırlarsanız. Hatırlayamadıysanız buradan o habere göz atabilirsiniz. Gerçi gerek olmadığını belirtelim çünkü az sonra bu dört karakterin kim olduğunu öğreneceksiniz.
2015 yılında Netflix üzerinden yayımlanacağı açıklanan ve 13′er bölümden oluşacak olan dört yeni dizi Daredevil, Iron Fist, Luke Cage ve Jessica Jones karakterlerinin üzerine kurulu senaryolara sahip olacak. Daha önce yaptığımız haberde Marvel’ın bir de mini seri hazırlığında olduğunu belirtmiştik. Bu mini seri de The Defenders olarak açıklandı.
Marvel Entertainment’in başkanı Alan Fine ise konuyla ilgili olarak Netflix ile yaptıkları anlaşmadan dolayı bir hayli mutlu olduklarını, Netflix’in Marvel’ın marka değerini, içeriğini ve karakterlerini harika bir hikaye anlatımıyla daha da yüksek seviyelere çekeceğine inandıklarını söylemiş.
Son olarak ilginç bir detaya daha parmak basalım. Marvel ile Netflix arasında yapılan bu anlaşma daha senaryoların ‘S’si bile ortada yokken 50 bölümü kapsıyordu. Bu dizi tarihinde bir ilk olabilir çünkü senaryosu dahi belli olmadan “13′er bölüm çekeceksiniz arkadaş” diye bir yaptırım uygulanması bir hayli ilginç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder