Facebook Sayfanızı Geliştirmenin Yolları

1-Konudan sapmayın.
İnsanlar örneğin komedi sayfasında futbol paylaşımını sevmez.Bu nedenle konudan sapmayın.

2-Sayfa ismini düzgün seçin
Sayfanızın ismini düzgün yapın.Arama motorlarında böylelikle daha kolay bulunuyor.Az kullanılan %,* vb. işaretleri kullanmayın.Bu sayfanızın bulunmasını zorlaştırır.

3-Düzenli paylaşım yapın
Günde 1 kere açıp arka arkaya 10 paylaşım atarsanız sayfanızın beğenenlerin anasayfası çok kötü duruma düşer.Bu da kullanıcıları rahatsız eder.Onun yerine örneğin paylaşım arşivi yapıp kendi belirlediğiniz bir süre aralığıyla paylaşım yapmanız daha yararlı olacaktır.Örneğin ; 20 dk da 1 paylaşım oldukça uygundur.

4-Güzel Profil ve Kapak Fotoğrafı seçin
Bir sayfaya girildiğinde kimse berbat bir görüntüyle karşılaşmak istemez.Bu yüzden profil ve kapak fotoğraflarınıza dikkat edin.Sayfanızın beğenilmesinde önemli bir faktördür.

5-İçerik Yöneticileri alın
Fazla admin her zaman kardır.Biriniz paylaşım yapamazken diğeri yapar.Bu nedenle içerik yöneticileri alın.

6- Paylaşımlarınız resim olsun
Resimler daha çok görüntülenir.Örneğin sözü durum olarak paylaşacağınıza resim olarak paylaşırsanız daha çok kişi görür.

7-Username alın
Usernameyi kapak ve profil resminize eklerseniz resminizi başka sayfa kullanamaz.Kullansa da sayfanızın reklamını yapmış olur ve bu sizin yararınıza olur.Paylasımlara o linki ekleyerek de reklamınızı yapabilirsiniz.

8-Resimli paylaşımlara linkinizi ekleyin
Resimli paylaşımların üstüne linkinizi ekleyin.Böylelikle sayfasında o resmi paylaştığı anda sizin reklamını yapmış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder